Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Täällä on kaikki tarvittava, jos haluat liittyä hoitajaksi sivuillemme! Lukaise siis tämä läpi (mielellään kaikki muukin sivuillamme) huolella, ennen kuin ryntäät hakemuksen pariin.

 

Säännöt

 

1.  Käytä aina asiallista kieltä, älä kiroile. Älä myöskään kiusaa, hauku tai syrji ketään. K16- sisällön lisääminen sivuille kielletty.

2.  Kirjoita tarina vähintään kerrän kuussa. Saat lähettää yhden tarinan, ennen kuin edellinen on arvosteltu.

3.  Käytä sivuilla aina samaa nimimerkkiä, äläkä esiinny toisena henkilönä.

 

Jos rikot jotain sääntöä, saat varoituksen! Yksi varoitus katoaa kahdessa kuukaudessa, mutta jos sinulla on kolme varoitusta samaan aikaan, sinut eroitetaan! Sen jälkeen saat tulla takaisin vasta kahden kuukauden jälkeen.

 

Ohjeet

 

Tarinat

 

Tarinoita kirjoitet aan vieraskirjojen tarinat- osioon. Tarinan on oltava yli 150 sanaa pitkä (mobiililaitteelle voi ladata esim. CountizePad- nimisen sovelluksen ja tietokoneella tekstin voi liittää tänne) että siitä voi ansaita kolikoita. Tarinasta saa kolikoita sen pituuden mukaan, mutta luovuuden ja monipuolisuuden avulla voi ansaita lisäkolikoita. Tarinat arvostellaan sanallisesti. Ylläpito arvostaa enemmän pitkiä tarinoita, joita tulee harvemmin kuin lyhyitä ja tiheään tahtiin lähetettyjä.

 

Kolikot

 

Kolikoita ansaitsee tosiaan tarinoista, ja niitä voi saada myös kilpailuista ja pienistä tehtävistä (Hoitajat > puuhaa). Niitä voi käyttää puodissa erilaisiin herkkuihin ja tavaroihin, joita voi ostaa lemmikille. Ostokset kirjataan ostosviekkuun ja lisätään kaappiisi samalla kun käyttämäsi rahat vähennetään. 

 

 

 

©2020 MANSIKKALAAKSO - suntuubi.com